Τα Βήματα για την Μακροϋγεία


Συμβουλευτική
Συμπληρωμάτων Διατροφής

supplements

Η ζωτικότητα μας εξαρτάται από την ισορροπία τουλάχιστον 50 θρεπτικών συστατικών.

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι συμπυκνωμένες πηγές θρεπτικών συστατικών για τη θρέψη και τη φυσιολογία του κυττάρου. Με τα συμπληρώματα διατροφής διορθώνονται διατροφικές ανεπάρκειες, αφού, αν εκλείπουν τα θρεπτικά συστατικά, δεν είναι δυνατή η ζωτικότητα του οργανισμού.

Οι βιταμίνες, σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή, παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην δημιουργία ασπίδας προστασίας απέναντι στις ασθένειες.

Προληπτική Διατροφολογία

nuttition

Ο ρόλος της τροφής είναι καθοριστικός για τη ζωή μας. Η υπερκατανάλωση τροφίμων με χαμηλή θρεπτική αξία σχετίζεται με την εμφάνιση χρόνιων παθήσεων. Όταν όμως ο οργανισμός τροφοδοτείται σωστά, οι λειτουργίες του δουλεύουν σε απόλυτη ισορροπία.

Με βάση τα αποτελέσματα προηγμένων εργαστηριακών εξετάσεων, στο Pure Cell παρέχουμε συμβουλευτικό εξατομικευμένο τρόπο διατροφής, που σας δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μέσα από τη διατροφή και την συμπλήρωση των συμπαραγόντων, που εκλείπουν.

Μεταβολομική Ανάλυση

metavolom

Με την εξειδικευμένη εργαστηριακή αυτή ανάλυση,
μελετώνται μικρά μόρια (μεταβολίτες), πολύ σημαντικά
για τον ανθρώπινο μεταβολισμό.

Η απουσία ή η παρουσία συγκεκριμένων μεταβολιτών στο κύτταρο, μας παρέχει πληροφορίες για την ισορροπία ή μη, στη λειτουργία των βιολογικών συστημάτων του οργανισμού.

Test Τελομερών

telom

Με την εξέταση αυτή, υπολογίζεται το μήκος των τελομερών, για να αποκαλυφθεί η βιολογική ηλικία του ατόμου. Όταν τα τελομερή «κονταίνουν» και φθάσουν σε κρίσιμο σημείο, τότε το κύτταρο γίνεται ανενεργό ή πεθαίνει.

Η διαδικασία αυτή συνδέεται με το γήρας, αφού τα κοντά τελομερή επιταχύνουν την εμφάνιση νόσων, όπως είναι τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο Διαβήτης τύπου 2, ο καρκίνος, οι ασθένειες του νευρικού συστήματος.

Test Οξειδωμένων Πρωτεϊνών

oxidized

Η γήρανση του οργανισμού σχετίζεται με την αύξηση οξειδωτικών βλαβών στις πρωτεΐνες και η συσσώρευση αυτών των βλαβών διαταράσσει τη φυσιολογική κυτταρική λειτουργία.