Εξατομικευμένα προγράμματα

Metahuman Plan

Διάρκεια: 5 μήνες

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει εξετάσεις αίματος και ούρων, διερευνώντας την κυτταρική λειτουργία, τις βιοχημικές ελλείψεις και τις ανισορροπίες του οργανισμού.
Στόχο έχει την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την αναγέννηση των κυττάρων, τη βιοχημική αποκατάσταση των παραγόντων που εκλείπουν, την πρόληψη βλαβών σε κυτταρικό επίπεδο.

Biohacking Plan

Διάρκεια: 6 μήνες

Ανακαλύψτε την πραγματική σας ηλικία!
Με το πρόγραμμα αυτό ελέγχεται - μέσω λήψης δείγματος αίματος και ούρων - το μήκος των τελομερών και προσδιορίζεται η βιολογική ηλικία του ατόμου, που διαφέρει από τη χρονολογική.
Στόχος του προγράμματος είναι η αντιγήρανση του οργανισμού, μέσω της επιμήκυνσης των τελομερών, και η πρόληψη μεγαλύτερης ζημιάς στα κύτταρα. Με έγκαιρη παρέμβαση στην αλλαγή του τρόπου ζωής, τα τελομερή επιμηκύνονται και έτσι μειώνεται η βιολογική ηλικία.

Metabody Plan

Διάρκεια: 3 μήνες

Με το συγκεκριμένο πλάνο σας προσφέρουμε εξατομικευμένο πρόγραμμα προληπτικής διατροφολογίας, σε συνδυασμό με συμβουλευτική συμπληρωμάτων διατροφής.
Στόχος του προγράμματος είναι η απώλεια βάρους και η επανάκτηση ορμονικής ισορροπίας.

Couple Goals Plan

Διάρκεια: 3 - 4 μήνες

Με το πρόγραμμα αυτό, εξετάζονται τυχόν ελλείψεις στον οργανισμό της γυναίκας και του άνδρα και επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση υγείας, με την κατάλληλη διατροφή και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τα οποία φέρνουν στον οργανισμό ορμονική ισορροπία.
Στόχος του προγράμματος είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού και η ενίσχυση της γονιμότητας του ζευγαριού.

Next Health Plan

Διάρκεια: 3 μήνες

Το πλάνο αυτό βασίζεται σε βιοστατιστικά δεδομένα και εστιάζει αποκλειστικά στη διόρθωση έλλειψης βιταμινών και μικροθρεπτικών συστατικών.
Στόχος του προγράμματος είναι η πρόληψη, η διατήρηση και η βελτιστοποίηση της υγείας σε κυτταρικό επίπεδο, η μείωση χρόνιας φλεγμονής και η επανάκτηση ορμονικής ισορροπίας.